Tortillasuppe

Ingredienser:
2 l kyllingkraft
2 hakkede tomater i boks
1 løk
1 rød chili
3 hvitløkbåter
2 ts spisskummen, malt
300 g kyllingfileter
1 dl maisolje
salt og pepper

Topping til tortillasuppe:
4 maistortillas
2 avokadoer
1 Boks(er) rømme
50 g cheddar
4 Kvast(er) frisk koriander
maisolje

Framgangsmåte:
Skjær kyllingfilet i biter. Ha oljen i en gryte og tilsett finhakket løk, hvitløk og chili. Steikes til det er mykt. Tilsett kyllingbiter og stek til de er gylne. Hell på kyllingkraft og tomater. Krydre med salt, pepper og spisskummin. La suppen trekke i 30 minutter.

Framgangsmåte Topping til tortillasuppe:
Skjær fire maistortillaer i strimler. Varm maisolje i en stekepanne og frityrstek strimlene på mellomsterk varme i flere omganger. Ta opp sprøstekte strimler med hullskje. La dem renne av på tørkepapir. Strø evt. litt fint salt over. Skrell avokado og fjern steinen. Skjær i terninger. Finhakk koriander. Riv osten. Legg toppingen i små skåler som serveres ved siden av suppa.

 

Lykke til..!!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top